Hej alla Sjumilaelever!

Till mig kan du komma för att prata om dina funderingar inför framtiden!

Ni träffar mig främst under årskurs 8 årskurs 9

ÅRSKURS 8

Din klass besöker Drop in Lindholmen för att få information om de nationella gymnasieprogrammen, behörigheter till gymnasieskolan, du får göra praktiska övningar om dig själv, dina förmågor och egenskaper.

Ni träffar mig också under Framtidsveckan då vi ska ha några arbetspass tillsammans

ÅRSKURS 9

Under hösterminen i 9:an åker vi tillsammans till ”Gymnasiedagarna”, en stor mässa där en mängd gymnasieskolor finns få plats för att du ska kunna ställa frågor och höra om hur/vad gymnasieskolorna erbjuder.

Ni kommer också att få besöka en gymnasieskola på skoltid på ” Niornas gymnasiedag”

Ni kommer att träffa mig  i klassen då jag kommer och informerar om aktuella saker som rör gymnasiet. Jag brukar också  ha ett föräldramöte under höstterminen där jag informerar era föräldrar om gymnasieskolan.

Ni kommer också att få träffa mig i enskilda vägledningssamtal där du får möjlighet att formulera dina framtidsplaner